Her Yönüyle Habib-i Neccar Hazretleri Anlatıldı

0
435

habib-i neccar anma5Antakya Belediyesi, Habib-i Neccar Hz. ve Camii’ni Tanıtma Derneği ve Habib-i Neccar Eğitim ve Kültür Vakfı İşbirliğiyle ve 24 farklı derneğinde katkısı ile Antakya’da düzenlenen “Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlenen sempozyum büyük ilgi gördü.

Antakya Anemon Otel’de düzenlenen “Her Yönüyle Habib-i Neccar Hazretleri” konulu konferans dualar ile başlarken, programda, konusunda uzman olan kişiler tarafından katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

habib-i neccar anma6

Sempozyumda, Prof. Dr. Ali Akpınar, Prof. Dr. Mustafa Aşkar, Doç. Dr. İsmail Taşpınar, Yard. Doç. Dr. Gürhan Bahadır ve Dr. Yasin Yılmaz birer konuşma yaparak, Habib-i Neccar Hazretleri’ni her yönüyle anlattılar. Büyük ilgi gören sempozyumda Habib-i Neccar Hazretleri’nin hayatı, tarihsel süreçteki yeri, günümüze yansımaları anlatıldı. Sempozyum sonrasında uzman konuşmacılara teşekkür plaketi verildi.

Bu arada tüm katılımcılara, Ashab-ı Karye ve Habib-i Neccar isimli kitap ve Habib-i Neccar Hz tanıtım dergisi armağan edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here