‘Her Maçımız Final Havasında Geçecek!’

0
56

Başkanı Hakan Bolat, İskenderunspor’a verdiği destekten dolayı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, Teknik Heyete, gönlü Turuncu-Mavi renklerle yanıp tutuşan taraftarlara ve mertçe mücadele eden futbolculara teşekkür etti…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderunspor’un, Ankara deplasmanında Hacettepe’yi Abdurrahman Kuyucu’nun attığı golle 1-0 mağlup ederek kente altın değerinde 3 puan ile dönmesi Turuncu-Mavili camiada sevinç yarattı.

Ankara’daki bu zorlu mücadeleyi soğuk havaya rağmen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de battaniye altında tribünden izledi.

Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e Teşekkür Ediyoruz

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, maç sonu değerlendirmesinde öncelikle gerek İskenderun’da gerek ise Ankara’daki mücadelede takımı yalnız bırakmayan ve her türlü desteği esirgemeyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, kulüp ve Turuncu-Mavili camia adına teşekkür etti. Bolat,milletvekili Özel’in her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen, rakipleri Hacettepe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını da belirten Başkan Bolat; “Her takımda olduğu gibi rakibimiz Hacettepe de devre arasından yararlanıp takımlarına takviyeler yapmış. Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen rakibimize oranla daha da güzel futbol sergiledik. Hacettepe karşısında sayısız gollük pozisyonlarından da yararlanamadık. Bizim grubumuzda hiç kolay maç olmayacak. Tüm müsabakalarımız final havası içerisinde geçecek. Elde ettikleri galibiyetten dolayı Teknik heyetimize ve tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gönlü Turuncu-Mavili Takımda olan taraftarlara da teşekkür eden Bolat; “Yaz-Kış demeden her daim takımımız destekleyen, Turuncu-Mavili renklere gönül veren tüm cefakar taraftarlarımıza galibiyetimizi armağan ediyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here