Her Bahar Bir Çocuk, Her Yardım Bir Katkı

0
101

Sokaklarda büyük insanları mest ederek çalışan küçük çocukların artık bir yuvası var. İskenderun Korumaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, okuma bilmeyenlere okul, sokakta çalışanlara iş, yoksullara ev oldu. Sevgilerini çocuklara vermek için çalışan 80 üyenin azmi 450 çocuğu hayata karşı tekrar umutlandırdı.

İskenderun Korumaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Münibe Taşlı; “Halkın vermiş olduğu yardımları çocuklara paylaştırıyoruz. Yıllık üyelerimizden 10 lira alıyoruz ve kendimiz takvimler yaparak satıyoruz. Kazandığımız paraları dernek üyelerimiz, çocuklarımız, anneleriyle birlikte pikniklere, gezilere gidiyoruz” dedi. Taşlı, dernek üyelerinin, polislerin ve diğer vatandaşların çocukları gördüklerinde derneğe getirdiklerini onlara yeni bir hayatın kapılarını açtıklarını belirtti.

Korumaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği çocukları yeni hayata adım atarken farklı meslek dallarından iş imkânı sağlıyor. Yardım etmek isteyen vatandaşların ise sadece bir 5 lira olsun yardım ederek katkılarının çok büyük olacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Taşlı vatandaşları çocuklara destek olmaya çağırdı.

Haber: Esra Yücel

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here