Hedefimiz Iğdır’dan Kayıpsız Dönmek!

0
30

Rakibimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü
Hedefimiz Kayıpsız Dönmek!

İskenderunspor 3 Nisan Çarşamba günü (bugün) saat 13.00’te deplasmanda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Zorlu müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Mavili takımımız, maç kampı için dün sabah saatlerinde Iğdır’a gitti. Uçakla Ankara üzerinden Iğdır’a geçen temsilcimiz hafif bir idmanın sonrasında maç saatini beklemeye başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesini sürdüren temsilcimiz İskenderunspor, hafta içi mesaisinde bugün zirve mücadelesi veren takımlardan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübüne konuk olacak. Rakibimiz Iğdır temsilcisi zirve takibini sürdürmek, temsilcimiz İskenderunspor ise play-off mücadelesinde daha fazla yara almamak ve sıralamada geriye düşmemek için puan veya puanlar için sahaya çıkacak.

Iğdır Şehir Stadında saat 13.00’te başlayacak olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile İskenderunspor arasında oynanacak olan kritik mücadeleyi Can Cengiz, Anıl Küçükkaraca ve Göktuğ Hazar Erel hakem üçlüsü yönetecek.

Mücadele Kıyasıya Sürüyor…

Ligde oldukça kritik haftalara girilirken, 2. Lig Kırmızı Gruptaki hem zirve hem de play-off mücadeleleri de kıyasıya sürüyor. Grupta Amed Sportif Faaliyetler 68 puanla liderliğini sürdürürken, son maçımızda rakibimiz olan GMG Kastamonuspor da 67 puanla zirveyi yakından takip ediyor.

Bugün karşı karşıya geleceğimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise 60 puanla üçüncü sırada, Anagold 24 Erzincanspor da topladığı 58 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Beşinci sırada 54 puanı bulunan Menemen Futbol Kulübü, hemen arkasında altıncı sırada da 49 puanla temsilcimiz İskenderunspor yer alıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here