Hedef Rövanşı Almak ve Yeniden Yükselişe Geçmek!

0
25

İskenderunspor, Kırşehir Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu deplasmanda Kırşehir Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Kırşehir FK ile İskenderunspor arasında oynanacak olan 15. hafta karşılaşması 20 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Kırşehir Ahi Stadyumunda oynanacak. Yeşil-Beyazlı ekip yaklaşık 1,5 ay önce Ziraat Türkiye Kupası 3’cü Eleme Turu maçında Turuncu-Mavili temsilcimizi yenerek kupadan saf dışı etmişti.

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, ligin 15. haftasında deplasmanda Pazar günü saat 14.00’te karşı karşıya geleceği Kırşehir FK maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaelispor’u Antakya’da konuk eden ve 1-1’lik skor sonunda 1 puanla yetinen Turuncu-Mavili ekibimiz, Kırşehir FK maçının çalışmalarına Teknik Direktör Bülent Yenihayat öncülüğünde 3 puan parolasıyla devam ediyor. İskenderunspor, Kırşehir FK maçından gelip ayrılarak hem kupa maçının rövanşını almak, hem de yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Liderlikten Üçüncü Sıraya Geriledi…

12’ci haftanın sonunda grupta lider bulunan temsilcimiz, 13. hafta müsabakasında Ankara Demirspor ile 1-1, 14. hafta müsabakasında da Kocaelispor ile yine 1-1 berabere kalarak iki haftada 4 puan kaybetti ve 3’cü sıraya kadar geriledi.

Kocaeli maçı sonunda puanını 30 yapan Turuncu-Mavili temsilcimiz klasmanda üçüncü sırada bulunurken, Kocaelispor 31 puana ulaşarak 2. sırada kendine yer buldu. Trabzon 1453 deplasmanından galibiyetle dönen Bucaspor 1928 takımı ise yine 31 puan ve averajla grup liderliğine yükseldi.

Bu hafta sonu mücadele edeceğimiz Kırşehir Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3’cü Eleme Turu maçında bundan yaklaşık 1,5 ay önce İskenderunspor’umuzu uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etmiş ve bir üst tura yükselmişti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here