HDP’li Kimyon; “Projeleri Sizlerle Üreteceğiz”

0
101

ercüment kimyon8Kimyon, Esnafın Sorunlarını Dinledi…

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Mimar Ercüment Kimyon, seçim çalışması çerçevesinde dün Ulucami caddesi esnafı ile bir araya gelerek, onlardan destek istedi. Tek tek gezdiği esnafın projeleri hakkında yönelttiği soru üzerine Kimyon; “Mimarın projeleri bitmez. Projeleri sizlerle üreteceğiz” dedi.

Halkla bütünleşmeye, onların sorunlarını dinlemeye yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam eden HDP İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon’un bu ziyaretlerine HDP İlçe yönetimi ve 1. sıra belediye meclis üyesi Hilmiye Kızılay’da eşlik etti.

ercüment kimyon9

Dün Ulucami esnafını tek-tek gezen Kimyon, esnaf ve esnaftan alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Halkın denetim yapan belediyeler istediğine vurgu yapan Kimyon; “Biz denetleyeceğiz. Sizlerde bizleri denetleyin istiyoruz. İşyerlerinin kolu komşuyu rahatsız etmeyecek şekilde işlerini yapmaları sağlanacak” dedi.

Kendisinden projeler hakkında da bilgi almak isteyen esnafa yanıt veren Kimyon; “Mimarın projesi bitmez! 25 senedir İskenderun’un çözülemeyen sorunlarını çözeceğiz. Sizin yararınıza olan projelerimiz var hazır. Bazı projeleri de sizlerle, sizin talep ve isteklerinize yönelik üreteceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here