HBB’nin Minik Ozanları ve Bağlamacıları 5 Haziran’da Sahnede

0
115

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere verdiği önemle hemşerileri tarafından takdir edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sanatın hayatın her alanında yer alabilmesi amacıyla sanatsal etkinliklere destek vermeye devam ediyor.

Vatandaşların kişisel ve mesleki yaşamlarına sunduğu pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK, sanatsal çalışmalarını hemşerilerimize sunmak için gün sayıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kültürün ve sanatın insanları birleştirici gücüne inanarak çıktığı yolda Hatmek’in deneyimli eğitmenlerinin özverili çalışmalarıyla 5 Haziran Pazartesi saat 21.00’da Antakya Kültür Merkezi’nde 60 kişilik dev bir ekiple bağlama konseri düzenliyor. Hatmek de aylar süren kurs sonunda kazandıkları becerileri hemşerilerine sunma heyecanı yaşayan minik ozanlar ve genç bağlamacılar “Barış” temalı konserle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hatmek bağlama eğitmeni Kahle Karataş; “Sanata gönül vermiş arkadaşlarımızla aylardır bu organizasyon için çalışıyoruz. Öğrencilerimle birlikte tüm hemşerilerimize müzik ziyafeti sunmak için herkesi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz. Hatmek gibi faydalı bir tesisi memleketimize kazandıran ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here