HBB, İtfaiye Filosunu 14 Yeni Araçla Güçlendirdi

0
378

itfaiye filosu1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), bünyesindeki her birimin donanımını arttırmak amacıyla teknik ve araçsal takviyelerin yapılması noktasında yoğun çaba harcıyor.

HBB İtfaiye Daire Başkanlığı, olası afetlere anında müdahale edebilmek amacıyla araç filosunu çağın şartlarına uygun bir şekilde günden güne genişleterek hizmet kalitesini arttırıyor.

HBB İtfaiyesi bu kapsamda, 4 adet 13 tonluk, 10 adet de 8 tonluk tam donanımlı itfaiye aracını filosuna kattı. 14 yeni araç, 14 Nisan Perşembe günü HBB İtfaiye Ana Hizmet Binası’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli ve itfaiye ekipleri katılım gösterdi.

itfaiye filosu2

Törende filoya kazandırılan yeni araçlarla ilgili bilgiler aktaran HBB İtfaiye Daire Başkanı Kilisli; “Olaylara en hızlı şekilde müdahale edebilmek amacıyla filomuzu genişletiyoruz. Afetlerde meydana gelebilecek can ve mal kayıplarının önüne geçebilmek ve meydana gelebilecek zararları en aza indirebilmek amacıyla teşkilatımıza, çağın teknoloji imkanlarına sahip yeni araçlar kazandırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kurban kesimi ve edilen dualarla başlayan yeni araçların hizmete sunum töreni, Başkan Savaş’a filoya kazandırılan yeni araçların tanıtılmasıyla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here