HBB Başkanı Lütfü Savaş’a Sahnede Saldırı

0
45

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesinde bir etkinlikte sahnedeyken saldırıya uğradı. Platformda konuşma yaptığı esnada sahneye fırlayan bir kişi, Savaş’ı iterek sahneden aşağı düşürdü.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, seçim gezileri kapsamında Samandağ ilçesi Yaylıca Mahallesinde vatandaşlara hitap etti. Savaş’ın konuşması sırasında bir kişi CHP’li siyasetçiyi sahneden aşağı itti. Savaş dengesini kaybederek yere düştü.

Daha sonra yere düşen Savaş’ın üstüne gitmeye çalışan saldırganı diğer partililer engellerken, o anlar anbean kameralar tarafından kaydedildi. Görüntüler, Savaş’ın Facebook üzerinden yaptığı canlı yayına da yansıdı.

Sahnenin önünde bulunanların Başkan Savaş’ın yere düşmesini engellemeye çalıştığı görüldü. Saldırgan çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Savaş’ın Durumu İyi

Saldırıya uğrayan Savaş’ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ayrıca Lütfü Savaş’a saldırıyı gerçekleştiren kişinin psikolojik sorunlarının olduğu psikiyatrik tedavi gördüğü belirtildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Savaş; “Samandağ-Yaylıca’da maalesef psikiyatrik tedavi gördüğünü öğrendiğimiz bir yurttaşımız, çok güzel bir coşkuyla bizi karşılayan Samandağ halkına hitap ederken tatsız bir olay yaşandı. Ben doktorum, yurttaşımız hasta. Onun tedavisi için de her şeyi yapacağım. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandağ ve Yaylıca halkına ve hasta kardeşimizin ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here