Hazırlıklar da Transferler de Hız Kesmiyor

0
62

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, Bolu 2. Etap kampına günde çift idmanla devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere her gün iki antrenman yapan Turuncu-Mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde sürdürüyor.

İskenderunspor’da yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmaları da sürdürülüyor. Turuncu-Mavililer, orta saha oyuncusu Zeynullah Türkay ve savunma oyuncusu Ali Keten’in ardından son olarak Hollanda 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht’ta forma giyen orta saha oyuncusu Emir Biberoğlu ile anlaşma sağladı. Zeynullah Türkay ve Ali Keten, takımla birlikte ilk antrenmanlara da başladılar.

Son transferlerle ilgili olarak, kulüpten yapılan açıklamalarda; “Kulübümüz, Boluspor’dan savunma oyuncusu Ali Keten ile 2 yıllık, TECO Karacabey Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Zeynullah Türkay ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Zeynullah Türkay Bursaspor altyapısında yetişen ve 22 kez genç milli takımlarında forma giyen değerli bir oyuncudur. Oyuncularımıza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” denildi.

Turuncu-Mavili ekip son olarak da Hollanda 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht’ta forma giyen orta saha oyuncusu Emir Biberoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Forma Gögüs Sponsoru Sixt Rent A Car Oldu

Öte yandan Turuncu-Mavili kulüp, yeni sezonda forma göğüs sponsorluğu için dünyaca ünlü araç kiralama firması SIXT rent a car ile anlaşma sağladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here