Hazırlıklar da Transfer de Tam Gaz!

0
16

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, Antalya kampında devre arası hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İkinci yarı hazırlıklarının antrenmanlarını sürdüren Turuncu-Mavili ekip iç ve dış transfer çalışmalarına da hız verdi.

İkinci yarı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren temsilcimiz İskenderunspor dış transferde iki isimle daha anlaşırken, üç isimle de yollarını ayırdı. Altyapıdan üç futbolcu da A takıma alındı.

Teknik Direktör Nedim Yiğit’in öncülüğünde çalışmalarına devam eden Turuncu-Mavili kulüpte, dış transfer çalışmalarında Artun Akçakın ve Bertul Kocabaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Altyapı oyuncularından Sefer Özkan, Hakan Temizkan ve İsmet Kaan Vurucu da teknik heyetin raporu doğrultusunda A Takımın Antalya kampına katılarak çalışmalara başladı.

Bir Forvet Bir Orta Saha

Forvet oyuncusu olan Artun Akçakın daha önce Adana Demirspor, Gençlerbirliği, Eyüpspor, Ümraniyespor ve Tarsus İdmanyurdu formaları giymişti. Orta saha oyuncusu Bertul Kocabaş ise daha önce Karabükspor, Eskişehirspor ve Sarıyerspor formaları giymişti. Artun Akçakın ile Bertul Kocabaş 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak Turuncu-Mavili ekibe katıldı.

3 İsimle Yollar Ayrıldı

Öte yandan İskenderunspor Emre Bekir’in transferi konusunda da Fethiyespor ile anlaşma sağladı. Turuncu-Mavili ekip Emre’nin yanı sıra Doğan Ateş ve şampiyon kadromuzda yer alan değerli futbolcumuz Erdinç Pekgöz’in transferi konusunda da İstanbul ekiplerinden Sarıyer ile anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamalarda; “Değerli Futbolcularımız Emre Bekir’e, Doğan Ateş’e ve şampiyon kadromuzda yer alan futbolcumuz Erdinç Pekgöz’e formamızı giydiği dönemde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here