Hayırsever Naciye Düzen’den, Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

0
130

kaymakam özyiğit4İskenderun’da eğitime yaptığı katkılarıyla tanınan hayırsever Naciye Düzen ile kızı Suna Tekin, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Hasan Özyiğit’in ilçemizde göreve başladığından bu yana aktif çalışmaları ile göz doldurduğunu ifade eden Naciye Düzen, gayretlerinden dolayı kendisini takdir ettiklerini ve başarılarının devamını dilediklerini sözlerine ekledi.

Eğitime yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit de, Naciye Düzen ve ailesi tarafından Okul Öncesi ve İlköğretim düzeyinde ilçemize kazandırdığı eğitim yuvalarından dolayı teşekkür etti.

Naciye Düzen ve Ailesini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Kaymakam Özyiğit, ziyaretin anısına İskenderun Güvercinini simgeleyen fincan takımı hediye etti.

Kaymakam Özyiğit, Görevine Başladı

Öte yandan, 11-13 Nisan 2014 tarihleri arasında görevli izinli olarak İstanbul’da gerçekleştirilen “İstanbul’da Hatay Günleri” programına katılan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 14 Nisan 2014 tarihi itibariyle İskenderun’daki görevine başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here