Haydi İskenderun, Gün “KENETLENME” Günü

0
64

Körfez Gençlik Taraftarlar Gurubu, tüm kent halkını ‘Gün Kenetlenme Günü’ diyerek, İskenderunspor’u karşılama ve moral verme etkinliğine çağırdı. Turuncu-Mavili taraftarlar, İskenderunspor kafilesini bugün akşam saatlerinde kente giriş yaparken karşılayacaklarını ve İskenderun’da Turuncu-Mavi renklere gönül veren herkesi de bu karşılamaya beklediklerini kaydettiler. Taraftarların çağrısı şu şekilde;

“Iğdır’da takımımıza yapılan ırkçı saldırıdan sonra futbolcularımıza moral vermek adına, bugün akşam saat 19:30’da toplu veya münferit şekilde Mete Aslan Bulvarında toplanıp Büyük İskenderunspor’umuzu karşılıyoruz! Tüm halkımızı bu büyük karşılamaya davet ediyoruz.

Bizim ne kadar güçlü ne kadar milletine ve bayrağına sahip olduğumuzu gösterelim. Buradan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra, İskenderun Kaymakamımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve spor adamlarını birlik ve beraberliğe takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here