Hayat Öpücüğü

0
102

Lige tutunma mücadelesi veren İskenderunspor 1967, grubun güçlü ekiplerinden Batman Petrolspor’u ağırladı. Güzel futbolunu 3 golle süsleyen Mavi-Turunculu ekip, Durmuş Ali Çolak’ın önderliğinde çıktığı ilk maçında güzel futbolun yanı sıra galibiyetle tanıştı.

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Kerim Deveci***, Murat Taşçıkar**, Suat Güz**

İskenderunspor 1967: Çetin***, Başaran***, Okan** (Dk 71 Ferhat**), Mehmet Karakeçeli**, İbrahim**, Can****, Uğur****, Sedat**, Abdurrahman****, Ali Öztürk*** (Dk 82 Murat*), Hüseyin Teker**** (Dk 72 Şevki**)

 Batman Petrolspor: Süleyman**, Emrah**, Samet***, Hasan* (Dk 57 Erdem *), Ahmet**, Muhammed** (Dk 62 Ali Kafadar**), Güven***, Hüseyin Erol**, Emre**, Coşkun***, Uğur Durmuş***

Gol: Dk 53 Hüseyin Teker, Dk 74 Uğur Dk 90+7 Abdurrahman (İskenderunspor 1967 )

Sarı Kartlar: Dk 35 İbrahim Sürer, Dk 45 Sedat ,Dk 83 Murat (İskenderunspor 1967), Dk 20 Ahmet, Dk 37 Hasan Can, Dk 51 Hüseyin Erol, Dk 85 Uğur Durmuş, Dk 90+7 Erdem (Batman Petrol)

Kırmızı Kart: Dk 90 Mustafa Kısa (İskenderunspor 1967)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967, kendi evinde konuk ettiği Batman Petrolspor’u ikinci yarı da attığı gollerle geçti. 3 puana 3 golle ulaşan İskenderunspor 1967’nin dünkü futbolu ligde kalması için umut verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısına her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Karşılıklı gelişen ataklar da her iki takıma sonuca gidemeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli ve daha arzulu bir futbol ortaya koyan ev sahibi İskenderunspor 1967, karşılaşmanın 53. dakikasında öne geçti. Okan’ın soldan ceza alanı içerisinde yaptığı ortada topa yükselen Hüseyin Teker’in sert kafa şutunda top ağlarla buluştu: 1-0. Golden sonra baskısını daha da arttıran ev sahibi, 74. dakikada bir gol daha buldu. Abdurrahman aldığı pasla kaleciyi çalımlayarak topu Uğur’a attı. Uğur’da topu boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 2-0. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla geçerken, orta hakem maçı 10 dakika uzattı.

Oynanan uzatma dakikalarının sonunda temsilcimiz bir gol daha buldu. Gelişen atakta Sedat’ın ceza sahası içerisine ortasında topu iyi takip eden Abdurrahman, gelişine sert vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 3-0. Bu gol karşılaşmanın skorunu belirledi.

Protokolün ilgi gösterdiği karşılaşmada, uzatma dakikalarının gösterildiği anda yedek kulübesinde bulunan Kaleci Mustafa’nın itirazı üzerine orta hakem Kerim Deveci, Mustafa’ya kırmızı kart gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here