Hayallerin Ötesinde Proje; ‘ALTIN VADİ’

0
141

altın vadi inşaat8Her Ayrıntının Düşünüldüğü Proje Görenleri Hayran Bırakıyor

Sektörünün marka kuruluşlarından Canpolat imzası taşıyan Altın Vadi Residence, kentimizde hızla yükseliyor. İskenderun’da ‘ezber bozan devasa proje’ olarak nitelendirilen Altın Vadi’yi gezenler, gözlerine inanamıyor. Her ayrıntının düşünüldüğü projeyi gezen konut alıcıları, duydukları hayranlığı dile getirerek, Canpolat İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat’ı kutladılar.

Canpolat İnşaat,  60 aya kadar vade farksız taksit imkanıyla, İskenderun’un çehresini değiştirecek projede, adeta hayalleri zorlayan ayrıntılarıyla dikkati çekiyor. Yüzde 80’i sosyal alanlardan, yüzde 20’si konuttan oluşan proje adeta parmak ısırtan olanaklara sahip.

altın vadi inşaat9

Zengin konut alternatifleri ve eşsiz olanaklar

2+1’den 5+2’ye kadar birbirinden farklı konsept ve metrekarelerden oluşan 13 farklı konut tipine sahip Altın Vadi Residence, sunduğu sosyal imkanlarla da kaliteli yaşam isteyenlerin cazibe merkezi oldu. Yüzde 80’i sosyal tesislerden ve yeşil alanlardan oluşan projede birçok yeniliği İskenderunluların ayağına getiriyor. 1263 metrekare kapanıp açılabilen havuzu,  2 adet squash kortu, sauna ve buhar odaları, fitness salonu, sineması ve marketiyle Altın Vadi bir ilki gerçekleştiriyor. Sakinlerine, otel konforu sunmayı ilke edinen projede, ev temizleme, kuru temizleme, resepsiyon, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra, taziye evi ve misafirhane imkanları da sunuluyor.

altın vadi inşaat10

Yüzlerce kişi akın etti…

Sunduğu birbirinden özel imkanlar ve ayrıcalıklarla, adından söz ettiren Altın Vadi Residence standartların ötesinde bir yaşam vaat ediyor. Konforu, güvenliği ve kaliteyi bir arada sunan Altın Vadi’de 4 gün süren tanıtım günlerine yüzlerce kişi adeta akın etti.134.900 liradan başlayan ve 60 ay vadesiz taksit imkanı sunan projenin ayrıcalıklarından faydalanmak isteyenler fırsatı kaçırmadılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here