HATSU, Yanlış Döşenen Hatlarla Mücadeleyi Sürdürüyor

0
96

hatsu-iskenderun13Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), bütün ilçelerdeki sıkıntıları bir bir tespit edip çözüme kavuşturma adına çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Daha önceden yanlış döşenmiş içmesuyu hatlarından dolayı oluşan sıkıntılarla mücadelenin sürdüğünü belirten HATSU, İskenderun ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bulunan bir arazide daha önceden yer tespiti yapılmadan döşenen içmesuyu hattının sıkıntı oluşturduğunu aktararak, vatandaşın şikayeti üzerine bölgede geniş kapsamlı bir inceleme yapan ekipler, hattın bulunduğu alanın şahsa ait olduğunu tespit ederek içme suyu hattının yönünü değiştirip ana şebekeye bağlandığını kaydetti.

Genel Müdürlük, yapılan müdahale sırasında Çankaya su deposundan beslenen ana şebekenin basınçlı olmasından dolayı mahallede bulunan yangın hidratından bir süre deşarj edilerek hattın değişimi sağlandığını açıkladı.

Muradiye Mahallesi 230/1 sokaktaki Cuma pazarı mevkiinde yapılan çalışmada 2 kepçe, 3 personelin görev yaptığı öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here