HATSU, Eğitim Kurumlarındaki Altyapı İhtiyaçları Gideriyor

0
77

hatsu-iskenderun8Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yeni yapılan ve yapımı devam eden eğitim kurumlarının altyapı ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Okulların açılması ile birlikte eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmayı amaçlayan Genel Müdürlük, yeni inşa edilen okulları altyapıya kavuşturarak öğrencilere daha sağlıklı ve elverişli bir ortam hazırlıyor.

İskenderun ilçesine bağlı Modernevler Mahallesi’nde inşaatı devam eden Modernevler İlköğretim Okulu’nda çalışma yapan HATSU, 200’lük borular ile 15 metre hat döşenerek parsel bacalar ile ana hatta bağlantılarının yapıldığını açıkladı.

Eğitim öğretim kurumları, mezarlıklar, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplerin özenle karşılık verilerek içmesuyu ve kanalizasyon bağlantılarının yapıldığını bildiren İdare, 1 kepçe ve 3 personelin yaptığı çalışma ile bir eğitim kurumunun daha altyapı ihtiyacının giderildiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here