HATMEK Sergi Hazırlığında…

0
25

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı ‘Bizim Eller’ sergisi, Perşembe günü açılacak.

HATMEK kursiyerlerinin emeklerinin meyvesi olan ‘Bizim Eller’ Sergisi, 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda açılacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi HATMEK İskenderun Müdürü Saadet Kılıçparlar, çeşitli sürprizlerin de yer alacağı sergiye tüm İskenderun halkını davet ederek; “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Milli Eğitim ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında faaliyet gösteren meslek edindirme kurslarında eğitim gören kursiyerlerimizin, el emeği, göz nuru eserlerinin yer alacağı sergimizin açılışını 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 11.00’da gerçekleştireceğiz.

Tüm halkımızı bu açılışa davet ediyoruz. Perşembe ve Cuma günü olmak üzere iki gün açık kalacak olan sergimizde, ufak sürprizlerle birlikte çok güzel zaman geçireceğimizi düşünüyoruz, bu anlamda tüm halkımızı davet ediyoruz. Sergimiz akşam saat 18.00’a kadar gezilebilecek. Kursiyerlerimiz yaptıkları eserleri sergimizde satışa sunacak.

Sergimizde ahşap boyama, cam sanatları, rölyef çalışmaları, onun dışında Palmiye ağaçlarının yaprakları ile yapılmış olan birçok çalışma, ipek kozalakları gibi pek çok el emeği ürün sergilenecek. Bunun dışında dikiş nakış, kırk yama ve bunun gibi birçok el sanatları adı altında açılmış olan bütün kurslarımızın hünerlerini sergileyeceğiz. Bağlama kurslarından birçok arkadaşlarımız bize katılım sağlayacak. Hoş bir sergi olacağını düşünüyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here