HATKO Turnuvası Çekişmelere Sahne Oldu

0
433

hatko turnuva2İskenderun’da geleneksel hale getirilmesi amaçlanan Hatko Futbol Turnuvasında büyük çekişmeler yaşandı. İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuva, futbol dışında da renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuvanın ilk gününde gerçekleştirilen açılış etkinliğine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Hatko Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ünlü Çetinkaya da katıldı. Turnuvada, miniklerin bale gösterisi büyük ilgi topladı.

Düzenledikleri bu ilk turnuva ile gençleri spora teşvik etmek istediklerini söyleyen Hatko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejan Hatko; “Herkesin keyifli vakit geçireceği bir aktiviteyi şehrimize kazandırmak ve turnuvayı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Herkesin kaynaşmasına, bu zor günlerde birlikteliğimizin güçlenmesine bir nebze de katkımız olursa ne mutlu bize” diye konuştu.

hatko turnuva3

Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise sporun önemine vurgu yaparak; “Şimdi herkes internetle dost ama bilgisayarla dostluk olmaz. Dostluk sahada olur, sporda olur” dedi.

Daha sonra söz alan Kaymakam Ali İhsan Su da; “Spor, insanları buluşturan, kaynaştıran, heyecanlandıran önemli bir organizasyondur” diye konuştu.

Turnuvaya katılan sporculara ve turnuvayı düzenleyen Hatko firmasına teşekkür eden İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar da, turnuvanın bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here