Hatice Yazar Toprağa Verildi

0
664

cenaze-yazar1Kentin tanınmış simalarından Ali Yazar’ın eşi, CHP Hatay Milletvekilliği yapan Abdulaziz Yazar ile Züher, Semir, Ümit, Suat, Gülseren ve Filiz Yazar’ın anneleri, Hatice Yazar 85 yaşında vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tedavi gören Hatice Yazar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Merhume Hatice Yazar’ın vefatı başta Yazar ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzerken yasa boğdu.

cenaze-yazar2

Merhume Hatice Yazar’ın cenazesi Karaağaç’taki evlerinden alınıp, Karaağaç Asri mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. Siyaset, iş dünyası ve bölge halkını bir araya getiren cenaze töreninde gözyaşlarına hâkim olamayan Ali Yazar, 70 yıla yakın aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşı Hatice Yazar’ı sonsuzluğa uğurlamanın acısını yaşadı.

Eş, dost, akraba, siyaset ve işdünyasından yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde Yazar ailesinin fertlerinin ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak merhume Hatice Yazar’a Allah’tan rahmet, aile büyüğü Ali Yazar’ın şahsında tüm Yazar ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

cenaze-yazar3

BAŞSAĞLIĞI

Yazar Ailesinin değerli büyüğü Ali Yazar’ın eşi, CHP Hatay eski Milletvekili Abdülaziz Yazar ile Semir, Züher, Ümit, Suat, Gülseren, Sevda ve Filiz’in sevgili anneleri

Hatice Yazar’ın

Vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Yazar Ailesi’ne ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi Sahibi

VEFAT  VE  BAŞSAĞLIĞI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar’ın annesi

Hatice Yazar

Vefat etmiştir. Merhume’ye Allah’tan Rahmet, Kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İGC YÖNETİM KURULU

BAŞSAĞLIĞI

Yazar Ailesi’nin aile büyüğü Ali Yazar’ın değerli eşi, CHP Hatay eski Milletvekili Abdülaziz Yazar’ın ve Semir, Züher, Ümit, Suat, Gülseren, Sevda ve Filiz’in sevgili anneleri

Hatice Yazar’ın

Vefatından dolayı üzgünüm. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Yazar Ailesi’ne başsağlığı dilerim.

Doğan SÜSLÜ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here