Hatayspor’un Kampı 6 Ağustos’ta Sona Erecek!

0
77

hatayspor9İkinci Kamp Dönemi 10 Ağustos Tarihinde Bolu Koru Otelde Başlayacak…

21 Temmuz’dan itibaren Ankara Kızılcahamam’da hazırlık kampı çalışmalarını sürdüren Hatayspor’da moraller üst seviyede! Eski ve yeni futbolcuların kaynaştığı kampta hazırlık çalışmalarına devam eden Bordo-Beyazlı futbolcuların hırslı ve istekli çalışmalarının teknik heyeti memnun ettiği de öğrenildi.

Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, Bordo-Beyazlı ekibin kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, antrenörler İlhan Palut, Zafer Uysal, Metin Kantarcı idaresinde lige hazırlanan Hatayspor’un toplam 26 futbolcu forma kapma yarışı içinde olduğunu dile getiren Ergin; “Dostluk ve arkadaşlık bağlarının pekiştiği kampta futbolcularımız aynı zamanda kendi içinde rekabet yaparak hocalarının gözüne girme çabasındalar. Takım içi rekabetin Hatayspor’a olumlu yansıyacağını düşünüyoruz.

6 Ağustos tarihinde sona erecek Kızılcahamam kampının ardından futbolcularımıza üç günlük izin verilecek. Hatayspor’da ikinci kamp dönemi 10 Ağustos tarihinde Bolu Koru Otelde başlayacak. Bolu’da takımımız hazırlık maçları da yaparak lige hazır hale gelecektir” diye konuştu.

Şampiyonluk hedefleyen Hatayspor’un bu başarıya ulaşmasının spor kamuoyunun desteğiyle olabileceğini de kaydeden Ergin, kalan 100 kombine biletin alımı konusunda Hatayspor gönüllülerinin kampanyaya katılmasını beklediklerini de ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here