Hatayspor’un İkinci Etap Kampı Başladı

0
112

hatayspor312. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk hesapları yapan Hatayspor’un ikinci yarı hazırlıkları programı çerçevesinde Antalya’daki ikinci etap kamp çalışmaları da dün başladı.

Birinci etap çalışmalarını Antalya Concorte Otel’de tamamlayan Bordo-Beyazlı futbolculara üç gün izin verilmişti. Üç günlük iznin ardından ikinci etap çalışmaları için Antalya Titanic Otel’de kampa girecek olan Hatayspor, dün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Hatayspor’un bu kamp dönemi sekiz gün sürecek. Bordo-Beyazlılar bu süre içerisinde hem antrenmanlarını yapacak aynı zamanda hazırlık maçlarıyla form grafiğini yükseltecek.

Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde Antalya’da iki kamp dönemini tamamlayacak olan futbolcular, bir haftada Hatayspor tesislerinde çalışma yaparak ikinci yarının ilk maçı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanacak müsabakaya hazır hale gelecek.

Bu arada kadroya takviye amacıyla yapılması beklenen transferlerle ilgili önümüzdeki günlerde net bir açıklama yapılacağı belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here