Hatayspor’dan İki Transfer Daha

0
115

hatayspor1Güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefleyen Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi hedefi doğrultusunda transferlere devam ediyor. İç transferde, teknik heyetin gönderilmesini istediği futbolcuların dışında takım kadrosunu koruyan Hatayspor, son olarak iki futbolcuyu daha renklerine katarak, kadrosunu büyük ölçüde tamamladı. Gaziosmanpaşa’dan Onur Garip ile kaleci Fatih Öztürk’e imza attıran Hatayspor toplam olarak 9 futbolcuyu renklerine bağlamış oldu.

1989 doğumlu olan Onur Garip, santrafor ve sağ açık mevkilerinde oynayabiliyor. Gençlerbirliği takımında profesyonel olduktan sonra sırasıyla Fethiyespor, Kastamonuspor, Hacettepespor, Şanlıurfaspor ve Gaziosmanpaşaspor takımlarında futbol oynayan ve geçtiğimiz sezon 24 maçta 8 gol atan Onur Garip, genç yaşına rağmen profesyonel liglerde 31 gole ulaştı. Şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirten Onur Garip, tek hedefinin Hatayspor’u takım arkadaşlarıyla birlikte PTT 1.Ligine çıkarmak olduğunu ifade etti.

1984 doğumlu Fatih Öztürk ise Trabzonspor alt yapısında kaleciliğe başladı ve bu takımda ilk profesyonel oldu. Sırasıyla Ofspor, Karabükspor, Kızılcahamamspor, Bugsaşspor, Fethiyespor ve G.Osmanpaşaspor kalesini başarıyla korudu. Hedefli bir takıma gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Fatih Öztürk; “Şampiyon olmaya geldim!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here