Hatayspor’da Yüzler Gülüyor!

0
68

hatayspor25Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, sezonun ilk maçında Gümüşhanespor karşısında alınan galibiyetin ardından Tokatspor maçının büyük önem taşıdığını belirterek; “Tüm Hataylı hemşerilerimizi Tokatspor maçında Hatayspor’u desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Basın Sözcüsü Ergin, dün beraberinde Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Hataysporlu futbolcular Serkan Koç ve Murat Türkkan’la birlikte ATSO toplantı salonunda haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Ligin ilk maçlarının zor olduğunu belirten Ergin, yorucu geçen bu deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Teknik heyet ve futbolcuları bu galibiyetten ötürü kutlayan Ergin; “Hatayspor bu grubun en güçlü şampiyon adayıdır. Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen, yönetim kurulu ve taraftarlarına centilmenliklerinden ötürü teşekkür ederiz. Hatayspor’un bu hafta oynayacağı Tokatspor maçına da 15 ilçemiz, belde ve köylerimizde yaşayan tüm Hataylı hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu. Ergin, bu hafta oynanacak maçın bilet fiyatlarını kapalı tribün 5, yan, açık ve maraton tribününün 1 TL olduğunu da açıkladı.

Daha sonra söz alan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise; “İlk hafta sonuçları, oluşturduğumuz kadronun ne kadar iyi ne kadar dengeli olduğunu göstermiştir. Rakibimiz zorlu, mücadeleci bir rakipti ancak maça kontrollü başladık ve kurmuş olduğumuz kaliteli kadroyla maçı alarak lige iyi başladık” dedi.

Toplantıya katılan futbolculardan Serkan Koç ile Murat Türkkan da iyi mücadele ederek maçı kazandıklarını, bu kadro ve inançla hedefe ulaşacaklarını kaydettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here