Hatayspor’da Teknik Heyet ve Taraftar Bütünleşti

0
108

hatayspor taraftar3Hatayspor Taraftarlar Derneği yöneticileri, Bordo-Beyazlı takımın başına getirilen Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’i ziyaret edip, çiçek vererek yeni görevinde başarılar dilediler. Taraftarlar olarak başarı için her zaman takımın yanında olacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Sadullah Ergin, son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan dolayı taraftarlar olarak çok üzgün olduklarını ancak bu hafta oynanacak Tarsus maçıyla birlikte 5 maçlık beyaz sayfa açtıklarını belirtti.

Hatayspor Teknik heyetinde yer alan Ahmet Taşyürek, İlhan Palut, Zafer Uysal, Metin Kantarcı ile futbolcularla buluşan taraftar temsilcileri arasında Hatayspor üzerine samimi sohbet gerçekleşti. Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Tarsus maçının kader ve dönüm maçı olduğuna dikkat çekerek; “Hatayspor’un futbolcu kadrosuna baktığımızda alınan sonuçlar bizi şaşırtıyor ve üzüyor. Hatayspor camiası olarak Tarsus maçı ile birlikte toplam 5 maçta kenetlenip play-off’a kalmalıyız. Göreve yeni gelen Ahmet Hocamız bizim içimizden çıkan değerli bir spor adamı. Teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize geriye kalan maçlarda başarılar diliyoruz” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise bu ziyarete teşekkür ederek amaçlarının Hatayspor’u hedefe ulaştırmak ve taraftarları mutlu etmek olduğunu söyledi. Futbolcular da bundan sonraki maçlarda tüm çabayı göstererek iyi sonuçlar alacaklarının sözünü verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here