Hatayspor’da 2 Transfer Daha

0
262

hatayspor (18)Transfer çalışmalarını sürdüren Hatayspor, iki futbolcuya daha imza attırarak kadrosuna dâhil etti. Bordo-Beyazlı ekip, Samet Günhan ve Aydın Arslan’ın ardından Eyüpspor’un forvet oyuncusu Savaş Esen ile Tepecikspor’un stoperi Erol Yükseker ile de anlaşma sağladı. Savaş ve Erol kendilerini 3’er yıllığına Hataysporlu yapacak imzayı da attılar.

Kariyerinde 3 şampiyonluk yaşayan Savaş Esen, 4. şampiyonluğunu yaşamak için Hatayspor’a geldiğini belirterek; “Hatayspor’a gelmekle en doğru tercihi yaptığıma inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle mutlu bir sezon yaşayacağız” dedi.

Bank Asya 1. Lig tecrübesi olan Erol Yükseker ise beklentileri ve hedefleri büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek; “Geçen sezondan yarım kalan işi bu sezon hep beraber tamamlamak için tüm mücadeleyi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Kızılcahamam ve Bolu’da İki Kamp

Öte yandan, Hatayspor’un Kamp Programı da belli oldu. Yönetim, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in belirlediği hazırlık kampı talebi üzerine Hatayspor’un Kızılcahamam ve Bolu’da iki kamp yapmasına karar verdi.

Buna göre Hatayspor, ilk hazırlık kampını Ankara Kızılcahamam Patalya Termal Otel’de 21 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında yapacak. 3 günlük dinlenme ve bayram izninin ardından ikinci kamp Bolu Koru Otel’de gerçekleştirilecek. İkinci hazırlık kampı 10 Ağustos tarihinde başlayıp 23 Ağustos tarihinde sona erecek.

Ayrıca Hatayspor’a destek için başlatılan 500 gönüllüye 500 kombine projesi devam ederken, Hatayspor gönüllülerinin bu kampanyaya ilgi gösterdiği, 350 kombinenin yerine ulaştığı son 150 kombine satışına da devam edildiği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here