Hatayspor, Üçüncü Etap Çalışmalara Başlıyor!

0
73

hatayspor19Yeni sezon hazırlıkları için ikinci etap kampını da tamamlayan Spor Toto 2. Lig takımlarımızdan Hatayspor, kendi tesislerinde sürdüreceği üçüncü etap kamp çalışmalarına da bugün başlıyor. Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, yaklaşan yeni sezon öncesi herkesi Hatayspor sevgi odağında buluşmaya davet etti.

Takım son durumu hakkında bilgiler de veren Hatayspor Basın Sözcüsü Ergin; “Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi olarak takımımıza olan inancımız ve güvenimiz doğrultusunda Hatayspor’umuz grubumuzun en güçlü şampiyonluk adayıdır. Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek hocamızın raporu doğrultusunda hazırlık maçlarında görülen eksik mevkilere yönelik transfer görüşmeleri devam ediyor. Son olarak PTT 1. Lig tecrübeli Adana Demirspor’dan alınan stoper Özgür Çelik ve Torku Konyaspor’dan alınan sağ açık Serbay Yağız’ın ardından bir stoper ve bir ön libero transfer ederek kadromuzu şekillendirmek istiyoruz” dedi.

Hatayspor Tüm Hataylılarındır!

Hatayspor’un tüm Hataylıların takımı olduğuna işaret eden Ergin; “Bizler icraat makamında bulunuyoruz ve Hatayspor’a hizmet için görevimizin başındayız. Hatayspor’un gerçek sahibi taraftarımızdır. Yaklaşan yeni sezon öncesi herkesi Hatayspor sevgi odağında buluşmaya davet ediyoruz. Hatayspor’un başarıya ulaşması için maddi ve manevi destek verilmelidir. Kombine kampanyasına ve yakında satışa çıkacak Adidas marka orijinal forma satışlarına ilgi gösterilmesini de bekliyoruz” şeklinde konuştu. Ergin, tüm Hatayspor camiasının birlik ve dayanışma içinde olması halinde, engelleri birer-birer aşacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here