Hatayspor, Torku Konya’dan Serbay Yağız’ı Renklerine Kattı

0
284

hatayspor16İkinci etap hazırlık çalışmalarını Bolu’da sürdüren Hatayspor, hem antrenman hem de hazırlık maçlarını yoğun bir programla sürdürürken, transferde de boş durmuyor. Bordo-Beyazlı ekip son olarak Torku Konyaspor’dan Serbay Yağız’ı renklerine kattı.

Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, son olarak Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’dan Serbay Yağız’ı transfer ettiklerini kaydetti. 1991 doğumlu genç futbolcunun, sağ açık mevkisinde oynadığını belirten Ergin, Serbay Yağız’ın, Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukluspor takımlarında futbol oynadığını belirtti. Ergin ayrıca daha zengin ve alternatifli bir kadro oluşturmak adına bir stoper ve bir ön libero mevkilerinde futbolcularla görüşmeye devam ettiklerini de kaydetti.

Hazırlık Maçında Körfez Futbol Kulübü’nü 2-0 Yendi

Öte yandan Hatayspor, 17 Ağustos Cumartesi günü oynanan hazırlık maçında ise 2. Lig takımlarından Körfez Futbol Kulübü’nü 2-0 yendi. Takımın gollerine Serbay Yağız ve Taylan Eliaçık attı. Sonuçtan ziyade, takımın gerek fizik gerekse taktiksel yönden üst düzeye ulaşmasının teknik heyeti memnun ettiği belirtildi. 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, 21 Ağustos Çarşamba günü (yarın) Anadolu Üsküdar, 23 Ağustos Cuma günü de Alanyaspor ile hazırlık maçı yaptıktan sonra 24 Ağustos tarihinde ikinci etap hazırlık kampını tamamlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here