Hatayspor Taraftarlar Derneğinden Centilmence Destek İsteği

0
59

hatayspor taraftar4Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, yayınladığı basın bildirisi ile bu hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Aydınspor maçında, takımına sahip çıkacak gerçek taraftara ihtiyaçları olduğunu belirterek, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’e de sahip çıktı. Dernek Yönetimince; “Ahmet Taşyürek takımın başında iken tribünde teknik direktörlük yapmayı bırakın ve susma erdemliliğini gösterin” denildi.

Lider Hatayspor’un, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Tokatspor’u 3-1’lik skorla devirmesinin kendilerini sevindirdiğini kaydeden Hatayspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri şu açıklamalarda bulundu;

“Bu galibiyetle bizleri coşturan Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek’e, antrenörlerimize ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz. Bizler, soğuk kış şartlarına rağmen Bordo-Beyaz renklerin aşıkları olarak armamızın peşinde 600 kilometrelik yol sonrası ulaştığımız Tokat’ta galibiyete inanmış bir takım gördük. Zor maçı güzel futbol ve iyi mücadele sonrası 3-1 kazanan takımımızı bir kez daha kutluyoruz. Ayrıca bu maçta centilmenliklerinden dolayı Tokatspor taraftarlarına da teşekkür ederiz. Bundan sonraki maçlarda Tokatspor’a başarılar dileriz.

Takıma Sahipsizliği Anlamıyoruz!

Başkanımız Jan Baram’ın Hatayspor’un maddi ve manevi tüm gereksinmelerini fedakârca karşılarken tüm kesimlerin bu duyarsızlığına bir anlam veremiyoruz. 19 maçta 13 galibiyet alan takım Hatayspor değil mi? Üç kat bütçelere rağmen Göztepe ile 8 puan, Yeni Malatya ile 10 puan fark açan takım Hatayspor değil mi? Yalnız bırakılmalarına rağmen yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarıyla kenetlenen grupta şampiyonluğa inanmış takım Hatayspor değil mi?

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Hatayspor hedefine ulaşacaktır. Gerçek taraftar takımını yalnız bırakmayacak ve daima destekleyecektir. Maça küfür etmek için, sahaya yabancı madde atamak için, Hatayspor’un başarısızlığını görmek için gelen sahte seyirciye ihtiyacımız yok. Hatayspor’un iki defa 8 bin lira ceza almasına yol açan kişileri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Teknik direktörümüz Ahmet Taşyürek takımın başında iken tribünde teknik direktörlük yapmayı bırakın ve susma erdemliliğini gösterin.

Hatayspor’a İnanın!

Hatayspor’u gerçekten seven taraftarlarımız Bordo-Beyaz formalarıyla, atkılarıyla Pazar günü tribünlerde yerini almalı ve takımını 90 dakika centilmence desteklemeli. Ey Hataylı sporseverler artık uyanın ve Hatayspor’a inanın. Hatayspor Kulübü tarafından başlatılan caddelere bayrak asma kampanyasına herkesi davet ediyoruz. Kamu ve özel kuruluşlar, odalar, dernekler ve işadamlarının bayrak kampanyasına destek vermesini bekliyoruz.

9 Şubat Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak Hatayspor-Aydınspor maçına tüm sporseverleri takımı desteklemeye davet ediyoruz. Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk yolunda asla yalnız yürümeyecekler. Çünkü Hatayspor’u canı gönülden seven gerçek taraftar olarak daima yanlarında olacağız.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here