Hatayspor Taraftarından Şölene Davet

0
61

Şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor’a, Bordo-Beyazlı renklere gönül veren tüm taraftarları destek vermeye davet eden Hatayspor Taraftarlar Derneği, sporseverlerin Pazar günü Antakya’da Nazilli Belediyespor ile yapılacak karşılaşmada her zamanki yerlerini almalarını istedi. Liderlik yarışında büyük önem taşıyan Nazilli maçı öncesi Hatayspor için kamuoyu oluşturup takıma sözde değil, özde destek arayan Hatayspor Taraftarlar Derneğince yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Güneyin yıldızı Hatayspor, 10 Mart Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda saat 13.30’daki Nazilli Belediyespor maçı ile grubunda liderlik yarışında önemli bir sınava çıkacak. Bizler, Hatayspor’u centilmence ve coşkuyla desteklemek için sizleri de maratona davet ediyoruz. Çünkü şampiyonluk istekle değil destekle gelir.

Dernek olarak şehrimizi Bordo-Beyazlarla donatmak için bayrak asma kampanyası başlatıyoruz. 2. ligde zirve yarışını sürdüren Hatayspor’dan hem şampiyonluk bekliyoruz hem de o heyecanı şehirde yaşatamıyoruz. Başarmak için önce inanmak gerekir. Şampiyonluğa inanan ve Hatayspor’u seven herkese çağrımız buyurun caddeleri ve meydanları Bordo-Beyaz bayraklarla süsleyelim. Nazilli maçı önemli bir final maçımızdır. Bordo-Beyaz formasını, kaşkolünü, beresini takan Hatayspor taraftarlarıyla Pazar günü tribünlerde buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz.

Hatayspor-Nazilli Belediyespor maçında galibiyet sevincinin ardından ikinci sevinç yaşamak için Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonunda saat: 16.00’da başlayacak Galatasaray maçında Homend Antakya Belediyespor’u destekleyeceğiz.  Önce Hatayspor’u sonrada Homend Antakya Belediyespor’u desteklemek için tüm sporseverleri Pazar günü şölene bekliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here