Hatayspor Taraftarından Futbolculara Moral

0
107

hatayspor14Hatayspor Taraftarlar Derneği, İstanbul deplasmanında oynanacak zorlu Sarıyer maçı öncesi Hatayspor’a moral desteğinde bulundu.

Perşembe günü Antakya Atatürk Stadyumunda Hatayspor’un yaptığı antrenman sonrası Taraftarlar Derneği yönetim kurulu adına Songül Taşdelen tarafından takım kaptanı Halil Karataş’a çiçek sunuldu ve tatlı ikram edildi.

Hatayspor Kulübü yöneticileri Emir Kavvasoğlu, Murat Ömeroğlu, Mithat Baklacı, Fuat Bat, Hatay Tamer, Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Mehmet Deviren, Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Ali Duman, Ökkeş Ömer Türkan, Mehmet Yılmaz, İsmail Tütüncü ile tribün temsilcilerinden Songül Taşdelen, Ömer Benli ve çok sayıda taraftarın hazır bulunduğu ortamda, Hatayspor teknik heyetine ve futbolculara gösterilen sevgi ile güven tazelendi.

Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada Hatayspor’un kadro kalitesi olarak iyi bir takım olduğu, bazı maçlarda futbol şansı olmaması dolayısıyla puanlar kaçırıldığına dikkat çekilerek Sarıyer maçında başta Ahmet Hoca olmak üzere, teknik heyet ve futbolculara güvenildiği belirtildi.

Hatayspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, taraftarların yapmış olduğu bu jest karşısında moral kazandıkları gözlendi. Hatayspor’un bu moral ile Sarıyer maçını kazanarak zirve yarışını sürdürmesi bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here