Hatayspor Taraftarı Sahipsizliğe İsyan Ediyor!

0
230

hatayspor11Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Hatayspor, grupta kümede kalma mücadelesi yapan Kırklarelispor’la deplasmanda karşılaştı. Bordo-Beyazlı ekip karşılaşma sonunda hiç ummadığı bir skorla karşılaştı ve rakibine 3-1 yenildi. Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan maçta Hatayspor, kötü oynayarak beklenmedik bu yenilgi ile zirve yarışında ağır yara aldı.

Hatayspor’un Kırklarelispor’a 3-1 yenilgisinin ardından Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetimi de ayağa kalktı. Taraftarlar son haftalardaki kötü gidişe ve sahipsizliğe son vermek adına bugün saat 19.30’da Vali Ürgen Alanında toplanacak. Dernek yönetimi bu toplantıya takıma gönül veren herkesi Bordo-Beyaz forma, yağmurluk ve kaşkolleriyle beklediklerini duyurdu.

Hatayspor Taraftarlar Derneği, son olarak Kıklarelispor yenilgisinin ardından Hatayspor Yönetimine sahip çıkmak, takıma destek çıkılmamasını protesto etmek için “Hatay Uyuma Takımına Sahip Çık!” sloganıyla yola çıkarak, bugün toplanma kararı aldı. Konu ile ilgili yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi;

“Takımımızın son haftalardaki gidişatını iyi görmüyoruz. Endişemiz sahada alınan kötü sonuçlardan ziyade Hatayspor’un maddi ve manevi açıdan yalnız bırakılmasıdır. Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi ne kadar iyi niyetle takıma sahip çıksa da ekonomik bütçe onları da aşan bir durumdadır. Birlikten kuvvet doğar misali herkesin Hatayspor’a sahip çıkmasıyla şampiyonluk hedefine ulaşılır.

Şu anda yaşanan ilgisizliğe ve duyarsızlığa karşı demokratik hakkımızı kullanarak 18 Şubat 2014 Salı (bugün) akşamı saat 19.30’da Vali Ürgen Alanında “Hatay uyuma takımına sahip çık!” sloganıyla bir toplantı ve ardından basın açıklaması yapılacaktır. Hatayspor’a sahip çıkmak “Ben Hataysporluyum” diyen herkesin görevidir. Bu çağrımız Bordo-Beyaz renklere gönül veren tüm Hataysporlulara, 31 Asi Gençlik Grubuna, Bordo Bereliler Grubuna, Cadde Grubuna, İllegal Grubuna özetle tüm Hatayspor taraftarlarınadır.

Hatayspor’a sahip çıkma toplantısı tamamen siyasetin dışında ve siyaset üstüdür. Tüm Hatayspor gönüllülerini Bordo-Beyaz forma, yağmurluk ve kaşkolleriyle birlikte Vali Göbeğine bekliyoruz. Davet Taraftarlar Derneğinden, bu toplantıda Hatayspor’a sahip çıkmak ve Hatayspor’u güçlendirmek hepimizin ortak eseri olacaktır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here