Hatayspor Taraftarı İnancını Yitirmedi!

0
72

hatayspor taraftar5Hatayspor’un şampiyon olup direkt olarak PTT 1.Ligine çıkmasını arzu ederken, bu isteklerinin gerçekleşmemesinden dolayı üzüntü içerisinde olduklarını dile getiren Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, 16 Mayıs Cuma günü Malatya’da oynanacak olan play-off’un ilk maçında Hatay’ın tüm milletvekillerini orada görmek istediklerini belirttiler.

Yayınladıkları bildiride takımın, her şeye rağmen PTT 1.Lig hedefine ulaşacağına inandıklarını kaydeden dernek yöneticileri; “Jan Baram başkanlığındaki yönetimin, teknik heyet ve futbolcuların yanında olmanın şimdi tam zamanıdır. Play-Off’ta elimize geçen bu fırsatı değerlendirmek için bu takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı vardır. 16 Mayıs Cuma günü Malatya’da oynanacak play-off’un ilk maçı için bizler, Hatayspor’u yalnız bırakmamak ve desteklemek amacıyla Malatya’ya gideceğiz.

Bu önemli maça taraftarlarımızı taşımak amacıyla belediye başkanlarını, işadamlarını, oda ve kurumları göreve davet ediyoruz. Bu arada ilimizin 10 milletvekilini de Malatya’da Hatayspor’un yanında görmek istiyoruz. Ayrıca, İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan isteğimiz Hataysporlu taraftarların can güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumları harekete geçirmesidir. Son olarak şunu haykırıyoruz; Hatayspor bu grubun en güçlü takımıdır ve Yeni Malatyaspor’u eleyecek güçtedir” ifadelerine yer verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here