Hatayspor Taraftarı Endişeli!

0
98

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, transfer söylemlerinin eylem dönüşmesi gerektiğine vurgu yaptı. Şampiyonluk için transferin şart olduğuna dikkat çekilen açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Hatayspor’un şampiyon olabilmesi için mutlaka 3-4 transfere ihtiyacı olduğunu geçen haftaki açıklamamızda vurgulamıştık. Geçen haftadan bu yana transferleri sabırsızlıkla beklerken maalesef beklentilerimizin karşılığını görememenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Yeni çıktığı 2. Ligde ilk yarıda topladığı 27 puanla grubunda dördüncü sırada yer alan Hatayspor’un kadrosunda her ne kadar kaliteli futbolcular olsa da şampiyonluk için yeterli olmadığını bir kez vurguluyoruz. Herkes bu sorunun çözümü için elini taşın altına koymalıdır. Bu kadronun üzerine yapılacak kaliteli nokta transferlerle Hatayspor bu grupta şampiyon olur. Hatayspor şampiyonluk potasında iken elimize gelen bu fırsatı kaçırmamak için bir an önce transferler gerçekleşmelidir.

Hikmet Çinçin başkanlığındaki yönetim zaten elinden gelen çabayı gösteriyor. Hatayspor, tüm Hataylıların ortak değeridir. O nedenle herkes maddi ve manevi desteği Hatayspor’a vermelidir. Bu konuda Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da büyük görev düşüyor. Hatayspor yönetimi ile Başkan Savaş görüşmesinin sonucu acilen transfere yansımalıdır.

Spor kamuoyuna yönelik bu söylemlerimiz oluşmazsa eylem dönemini başlatacağız. Transfer için imza kampanyası, yürüyüş, köprübaşında Hatayspor için yardım kampanyası ve sonunda da İl Müftülüğü ile görüşerek camilerde Hatayspor’a para toplanması için girişimlerimiz olacak. Hatayspor için her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki takımımız PTT 1.Ligine çıksın!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here