Hatayspor Son Nefeste!

0
152

hatayspor52. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesini bırakmak istemeyen Hatayspor, kendi saha ve seyirci önünde konuk ettiği Ankaragücü’nü 2-1 kazanarak yoluna devam etti. Hatayspor’un santraforu Murat Uluç 90+5. dakikada penaltıdan attığı golle Bordo-Beyazlı ekibe adeta hayat öpücüğü verdi.

Ankaragücü’nün Ziraat Türkiye Kupası maçı dolayısıyla günü değişen karşılaşma Pazartesi Antakya Atatürk Stadyumunda oynandı. Geceden yağan yağışın ve zaman-zaman yağan yağmurun etkisiyle ağır sahada oynanan maçı 2 bin civarında sporsever izledi. 30 kişilik Ankaragücü taraftarı da tribünde yerini aldı.

İlk yarısı golsüz geçen maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi 48. dakikada İbrahim Taylan Uzunoğlu ile 1-0 öne geçti. 70. dakikada kaleci Polat’ın rakip oyuncuya müdahalesini hakem penaltı ile cezalandırdı, atışı kullanan Levent Kale maçta 1-1’lik beraberliği sağladı.

90+5’te son atakta rakip savunma topu eliyle kaleden çıkarınca hakem bir kez daha penaltı düdüğü çaldı. Bu arada hakeme aşırı itiraz eden Ankaragücü kalecisi Gökhan kırmızı kartla oyundan atıldı. Kaleye Levent Kale girdi. Atışı kullanan Hatayspor’un usta ayağı Murat Uluç topu köşeden filelere gönderdi: 2-1.

3. Lig Temsilcilerimiz Elleri Boş Döndü

Öte yandan 3. Ligdeki temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Erzin Bld.spor deplasmandan elleri boş döndüler, Batman Petrolspor ile karşılaşan Kırıkhanspor sahadan 3-1 mağlup ayrılırken, ev sahibi ekibin gollerini 37 ve 71. dakikalarda Reha Kurt, 90+8’de Taner Arı attı. Kırıkhan ekibinin golünü 44. dakikada Sercan Uslu kaydetti. Beylerbeyi ile mücadele eden Erzin Bld.spor ise rakibine 2-1’le boyun eğdi. Beylerbeyi’nin 74 ve 85 dakikalarda Erhan Göç ile attığı gollere Erzin temsilcisi 37. dakikada Alper Yener ile cevap verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here