Hatayspor Kulüp Yönetiminden Başkan Savaş’a Ziyaret

0
70

hatayspor ziyaret1“Hatayspor’u 1. Ligde Görmek İstiyoruz!”

‘İlimizdeki tek eksiğin PTT 1. Ligde takımımızın olmaması’ diyen Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, bu eksiliği gidereceklerini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyareti gerçekleştiren Hatayspor Kulüp Başkanı Baram, belediyenin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu, belediyenin bu desteğini kendilerinden esirgememesini istedi. Belediye Başkanı Savaş’ın makamında Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’e de iki yıllık sözleşmeye imza attırıldı.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a gerçekleştirilen ziyarette konuşan Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, genç bir yönetimle iş başına geldiklerini söylerken; “Futbol takımları belediyesiz olmaz. Desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin. PTT 1.ligde takımımız yok ve bu büyük bir eksiklik. Bu eksikliği gidermeliyiz. Artık el ele vererek Hatayspor’u hak ettiği yere, bir üst lige taşımak zorundayız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatayspor’un genç ekibine görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkan Savaş; “Hatayspor’a gerekli desteği vermekteyiz. İmkânlarımız ölçüsünde desteklerimiz devam edecektir. El ele vererek Hatayspor’u hak ettiği yere taşımak için birlikte çaba harcayacağız. Hatayspor’un başarılı olması ve şehrimizi 1.ligde temsil etmesi bizlere gurur verir. Bizim şu an Homend Antakya Kadın Basketbol Takımımız kısa zamanda adından söz ettirdi. Satranç takımımız Süper lige yükseldi. Sutopunda 3 sporcumuzu milli takıma verdik. 16 spor branşında faaliyet gösteriyoruz. Spora ve sporcuya olan desteğimiz ve başarılarımız artarak devam ediyor. Şehrimizin takımı olan Hatayspor’da başarıyı yakalamak için herkes taşın altına elini koymalı ve el birliği ile takımımızı hak ettiği yere taşımalıyız” dedi.

hatayspor ziyaret2

Taşyürek, Sözleşmeyi İmzaladı!

Hatayspor yönetimine gelen Jan Baram ve ekibi, kısa süre önce takımın başına geçen Ahmet Taşyürek ile yola devam etme kararı aldı. Hatayspor ile iki yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, kendisini Hatayspor’a bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi Antakya Belediye Başkanı Savaş’ın makamında imzaladı. Başkan Savaş, sözleşmeyi makamında imzalayan teknik adam Taşyürek’e başarılar diledi ve “Hatayspor’u 1. ligde görmek istiyoruz” temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here