Hatayspor, Kritik Tarsus Maçına Hazırlanıyor!

0
206

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Bordo-Beyazlı takım Hatayspor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği kritik Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antrenmanlarını teknik heyetin gözlemi altında Atatürk Stadyumunda sürdüren Hatayspor, kuvvet ve dayanıklılık ile pas kontrolü çalışması yaptı.

Antrenman sırasında bir açıklama yapan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, Tarsus İ.Y maçı için hazırlıklarına son hızla devam ettiklerini, stratejik olarak düşüncelerini sahaya yansıttıklarında daha iyi sonuçlar alacaklarını dile getirdi. Moral ve motivasyonu yerinde olan takımın azimli olarak çalıştığını kaydeden ertem, “Önce önümüzdeki zorlu Tarsus maçını almayı hedefliyoruz. Daha sonra oynanacak olan Polatlı Bugsaşspor maçı için aynı şekilde hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdüreceğiz. Tabi ki öncelikle Tarsus maçını düşünüyoruz. Sakat olan futbolculardan Gürhan, Burhan ve Fatih’in sakatlıkları devam ediyor. Henüz takım ile beraber çalışmalara başlamadılar. Hasan ise kontrollü olarak takımla birlikte çalışmaya başladı” şeklinde konuştu.

Haftayı Tarsus deplasmanında geçirecek olan oyuncuların morallerinin iyi olduğu gözlenirken, Atatürk stadyumunda yapılan antrenmanı Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin’de izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here