Hatayspor, Kızılcahamam Kampına Başladı

0
121

hatayspor2Spor Toto 2. Lig takımlarımızdan Hatayspor, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için önceki gün Ankara Kızılcahamam’a gitti. Dünden itibaren çalışmalara başlayan Hatayspor’lu futbolcuların kampa neşeli başlaması teknik heyeti umutlandırıyor. Bordo-Beyazlı ekip son olarak bir golcü futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Hatayspor camiasının ve spor kamuoyunun beklentileri doğrultusunda güçlü bir kadro kurma amacı içerisinde hareket eden Hatayspor yönetimi, geçen sezon Süper Lig ve PTT 1. liginde forma giymiş golcü bir futbolcu olan Taylan Eliaçık ile de sözleşme imzaladı. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’ın girişimleri ile takıma kazandırılan deneyimli golcüye 3 yıllık imza attırıldı. 1984 doğumlu Taylan Mersin İdman Yurdu’nda ilk kez profesyonel oldu. Profesyonel liglerde toplamda 92 gol attı. Bu sezon en az 20 gol atacağını belirten Taylan, şampiyonluk hedefleyen Hatayspor’a gelmekten mutlu olduğunu belirtti.

Dış transferde nokta atışlar yaparak Taylan ile birlikte toplam 10 futbolcu transfer gerçekleştiren yönetim, iç transferde de Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in raporu doğrultusunda hareket ederek mevcut kadroyu korudu. Bu şekilde 26 kişilik kaliteli bir kadro oluşturulmuş oldu.

Hatayspor’un, 26 kişilik futbolcu kadrosu ile gittiği Kızılcahamam kampı dün başladı. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek öncülüğünde kamp çalışmalarına başlayan Hataysporlu futbolcuların, ilk günde neşeli olmaları teknik heyeti gelecek için umutlandırıyor. İlk etap kampın ardından Hatayspor kafilesi, takım oyuncularına verilecek kısa bir tatilin ardından bu kez Bolu’da ikinci etap kampına girecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here