Hatayspor Kaybını Telafi Edecek!

0
64

Son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile 0-0 berabere kalarak puan yitiren Hatayspor kaybedilen puanları bu hafta sonu sekabet oynanacak Güngören maçında telafi edecek.

Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş ve futbolcu Samet Kumbaşı, yöneticilerden Şahin Akbay ile Mehmet Ali Yüksel’le birlikte basın toplantısı düzenleyerek takımla ilgili açıklamalarda bulundular.

Fethiyespor maçını kazanmak istediklerini ancak bu hedefe ulaşamadıkları için üzgün olduklarını belirten Ali Güneş; “Fethiyespor, grubun çok iyi kontratak uygulayan güçlü takımlarından. Özellikle ikinci yarıda baskılı oyun sergiledik. Soner’in attığı gol ofsayt değildi, futbolcumuz geriden çıkmıştı. Yardımcı hakem 3-4 pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırarak ataklarımızı kesti. Stadı dolduran ve Hatayspor’u çok iyi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Taraftarlarımızı galibiyetle sevindirmek isterdik ancak bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Güngörenspor maçında kaybettiğimiz puanların telafisini çıkarmak istiyoruz. Hatayspor bu güce sahiptir” dedi.

Hatayspor’un yeni transferlerinden Samet Kumbaşı da bu maçta kaybedilen 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek beraberliği kötü zemin ve hakeme bağladı. Genç yetenek Samet, kendisine gösterilen destekten dolayı Başkan, yönetim, teknik kadro, arkadaşlarına ve taraftarlarına teşekkür etti.

Savunma Üç Önemli Oyuncu Cezalı

Öte yandan son oynanan Fethiye maçında forma giyen üç önemli futbolcu Erhan Çatalçam, Selçuk Baştürk ve Engin Yeşilli, sarı kart cezaları dolayısıyla bu hafta sonu İstanbul’da oynanacak Güngören maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Savunmanın üç önemli isminin yer alamayacak olması Teknik Direktör Ali Güneş’i düşündürürken, tecrübeli hocanın hafta içindeki antrenmanlarda kadroya girecek futbolcuları belirlemesi bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here