Hatayspor, İzmir’den Eli Boş Döndü

0
112

hatayspor6Göztepe Deplasmanında, Rakibine 1-0 Yenilerek Kente Dönen Bordo-Beyazlı Ekip Bugün de Kendi Sahasında ve Seyircisi Önünde Gümüşhanespor ile Mücadele Edecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta temsilcimiz Hatayspor, İzmir deplasmanında güçlü rakibi Göztepe karşısında ikinci yarıda yediği tek golle mağlup oldu.

İzmir Atatürk Stadyumunda oynanan maçta Bordo-Beyazlı ekip, rakibi karşısında kora kor mücadele ederek puan almaya çalıştı. Göztepe, 50. dakikada geliştirdiği atakta golü bulunca maçı da 1-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

hatayspor7

Maçın 44. dakikasında soldan atılan kornerde Hatayspor savunmasının topa hareketini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Günün başarılı ismi kaleci Polat, Umut Kaya’nın penaltı atışını kurtararak gole geçit vermedi ve ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya ev sahibi Göztepe iyi başladı. 50. dakikada gelişen atakta Emrah Metoğlu topu Hatayspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra rakip kaleye daha fazla giden Bordo-Beyazlılar, son vuruşlarda istediğini yapamayınca maçı kaybederek zirve yolunda ağır bir yara aldı.

Bugünkü Rakip Gümüşhane

Öte yandan, Hatayspor’un bu hafta Gümüşhanespor ile yapacağı maç Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Gümüşhanespor’u yenerek tekrar çıkışa geçmenin planlarını yapan Bordo-Beyazlı futbolcular, Göztepe maçını unutarak Gümüşhane maçına odaklandıklarını ifade ettiler. Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Hatayspor-Gümüşhanespor maçını Serkan Ergün, Önder Çalış ve Mustafa Cüneyd Çalışkan hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here