Hatayspor Göğüs Reklamı İçin ‘INDEX’ Dedi

0
547

hatayspor4Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, bu sezonda forma göğüs reklamı olarak işadamı Erol Bilecik’in sahibi olduğu INDEX firmasına karar verdiklerini açıkladı.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan bahsegel Ergin; “İlimizde gerek eğitime gerekse spor kulüplerine yaptığı destek ve yardımlarla Hataylıların gönüllerinde özel bir yer edinen hemşerimiz Erol Bilecik’in firması INDEX’in ismi yazılı formalarla devam kararı aldık. Hatayspor Yönetim Kurulu Başkanımız Jan Baram’ın işadamı Erol Bilecik ile yaptığı görüşmede herhangi bir rakam konuşulmamış yeni yönetim olarak bu sezonda formaların göğüs kısmındaki reklam bölümünde INDEX ile herhangi bir şart koşmaksızın devam etme kararı alındığı ifade edilmiştir” dedi.

Buna göre, bu sezon TFF’ye resmi olarak bildirilen Bordo-Beyaz çubuklu, beyaz ve yeşil renk ağırlıklı üç formada INDEX firmasının reklamı yer alacak.

Taraftarlara de bir müjde veren Ergin, yakında orijinal forma siparişi verileceğini ve satışa başlanacağını belirtti.

Altyapı Hamlesi

Bu sezon iddialı bir takım kurarak şampiyonluk hedefleyen Hatayspor, diğer yandan altyapıya da önem vererek geleceğin futbolcularını şimdiden hazırlayacak. Altyapı koordinatörlüğüne Hatayspor camiasına büyük hizmetler veren Mehmet Kakil’in getirilmesinin ardından yeni program da uygulanmaya başlanıyor.

Profesyonel takımlarda teknik adam olarak görev yapan Mehmet Kakil, yardımcıları Ayhan Kaya, İlhami Çankır ve ekipte yer alan toplam 12 antrenör ile altyapıya profesyonel bir ivme kazandıracak. Bu çerçevede Hatayspor Akademik Lig seçmeleri, 24 Temmuz’da başladı 26 Temmuz’a kadar sürecek olan seçmeler Hatayspor Osman Çalgın Tesislerinde yapılacak. 1995-1996-1997-1998-1999-2000 doğumlu sporcular belirtilen günlerde saat:16.00’da tesislerde hazır bulunacaklar.

Hatayspor yönetimi, amatör spor kulüpleriyle yakın diyalog kurarak bölgemizde yetişen genç yetenekleri Hatayspor’a kazandırıp geleceğin A takımının temelini atmak istediklerini açıkladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here