Hatayspor Fırsat Tepti

0
55

hatayspor16Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, Sarıyer deplasmanında 1-0 yenilerek sahadan boynu bükük ayrıldı. Maçın 17. dakikasında Eser Yayla ile bulduğu golle 1-0 öne geçen ev sahibi Sarıyer, maçın sonuna kadar bu üstünlüğünü koruyarak sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Lider Bandırmaspor, Gölbaşı deplasmanından 3-2 yenik ayrılırken, İnegöl kendi sahasında Altay ile 1-1 berabere kaldı. Göztepe kendi sahasında Pazarspor’a 2-0 yenilirken Hatayspor’u 1-0 yenen Sarıyer ligde dördüncü sıraya yerleşti. Sarıyer’e mağlup olan Bordo-Beyazlılar, 17 puanda kalırken lider Bandırmaspor ile arasındaki fark da Bandırmaspor’un yenilmesiyle 9’da kaldı.

Taraftar Şanssızlıktan Yakındı

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu da yaptığı açıklamada şanssızlıktan yakınarak; “Bu sezon anlayamadığımız kısmetsizlik bu maçta da bizi bırakmadı. İyi oynadığımız maçta rakibin bir atağında kalemizde golü yedik. Maalesef bu önemli maçı 1-0 kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Artık gol atmamız ve seri galibiyetler almamız gerekir. Bandırmaspor ve Göztepe’nin kaybettiği haftada maalesef bu fırsatı değerlendiremedik. Dileğimiz Hataysporlu futbolcuların kendilerine gelmeleri ve bir an önce galibiyetler almalarıdır” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here