Hatayspor Finale Büyük Bir Adım Attı!

0
66

hatayspor5Güçlü rakibi Gözetepe A.Ş.’yi sahasında 2-0 yenerek, büyük avantaj elde eden Bordo-Beyazlı ekip, play-off finaline bir adım daha yaklaştı. Yarı finalin rövanş maçı yarın İzmir’de oynanacak.

Bu sezon PTT 1. Lige yükselme hedefine ulaşmak isteyen 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, play-off yarı final ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Gözetepe A.Ş.’yi sahasında 2-0 yenerek, ikinci maç için iyi bir avantaj yakaladı. Bu maçında rövanşına yarın İzmir’de çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, adını finale yazdırmak istiyor.

Spor Toto 2. lig Beyaz Grup play-off yarı final ilk karşılaşmasında Hatayspor, evinde ağırladığı Göztepe’yi ikinci yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti. Zorlu geçen karşılaşmanın gollerini 64. dakikada Ömer Bozan, 76. dakikada ise İbrahim Taylan Uzunoğlu attı.

Hatay’da Birliktelik Bir Kez Daha Kendini Gösterdi…

Sporun birlik ve beraberliği pekiştirdiği bu önemli maçta bir kez daha ön plana çıktı. İskenderun’daki bazı sporseverler ile Körfez İskenderunspor’un yöneticileri Hatayspor’u bu maçta yalnız bırakmadı. Antakya Atatürk stadında geçtiğimiz hafta sonu yapılan yarın final karşılaşmasında Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Genel Kaptan Cihan Önal, İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve İskenderun 5 Temmuz Stat Müdürü Reşat Çağlar, Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu olan Kızıl Körfez’de stattaki yerlerini alarak, Hatayspor’a destek verdiler. Körfez  İskenderunspor’un amigoları Nihat Demircan ile Metin Bağış’ın önderliğindeki 250 civarındaki Kızıl Körfez taraftar grubu, maçın bitiş düdüğüne kadar Hatayspor’a desteklerini sürdürdüler.

Yarın final ilk maçında Göztepe A.Ş.’yi evinde 2-0 mağlup eden Hatayspor, yarın İzmir’de bu maçın rövanşına çıkacak. Bu karşılaşma saat 17.30’da oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here