Hatayspor Büyük Yara Aldı!

0
61

hatayspor7Hakemler: Yiğit Peşin**, Can Yamaç**, Ö.Fatih Kalaycı**

Gümüşhanespor: Hasan**, Salih**, Tekin*** (Dk.86 Selçuk), Hakan* (Dk.68 Ali Osman**), İzzet**, Yusuf***, Muhittin**, Fatih**, Ali**, Taner** (Dk. 79 Caner**), Fırat**

Hatayspor: Fatih**, Doğancan** (Dk.53 Mehmet Akif**), Halil**, Selahattin* (Dk.46 Murat Uluç**), Ömer** (Dk.81 Bülent*), İbrahim**, Özgür**, Emre**, Mustafa**, Necdet**, Murat**

Goller: Dk.39, Dk.57 (penaltı) İzzet, Dk.50 Fatih (Gümüşhanespor), Dk.60 Muhuttin (k.k) (Hatayspor)

Sarı Kartlar: Taner, Hasan, Fatih Mustafa, Caner, Muhittin (Gümüşhanespor) Selahattin, Halil, Mehmet Akif, Emre, Mustafa, (Hatayspor)

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup yer alan temsilcimiz Hatayspor, Gümüşhanespor karşısında istenilen futbolunu ortaya koyamayınca sahada 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Alınan bu mağlubiyet ile taraftarlarını üzen Hatayspor, alınan bu mağlubiyeti kaza olarak niteledi.

Gümüşhane’de oynanan Gümüşhanespor ile Hatayspor arasındaki karşılaşmaya ev sahibi daha istekli ve arzulu başladı. Karşılıklı gelişen ataklarda her iki takımda sonuç alamazken, dakikalar 39’u gösterdiğinde sahneye çıkan Gümüşhanespor’lu İzzet, takımını öne geçiren golü attı: 1-0. Bu skor aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

İkinci Yarıda Gol Yağmuru

Karşılaşmanın ikinci yarısına skor üstünlüğü ile başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 50. dakikasında bu kez Fatih ile golü buldu ve farkı ikiye çıkardı: 2-0. Bu golle rahatlayan ev sahibi Gümüşhanespor, Hatayspor’un baskısı karşısında ani ataklarla daha çok rakip kaleye gitmeye başladı. Dakikalar 57’yi gösterirken penaltı atışı kazanan Gümüşhanespor’da topun başına geçen İzzet kendisinin ikinci takımının da üçüncü golüne imza attı: 3-0.

Kalan dakikalarda farkı azaltmaya çalışan Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, 60 dakikada Muhuttin’in kendi kalesine attığı golle tek sayısına ulaştı: 3-1. Doksan dakikanın sonunda 3 puanı alan taraf ev sahibi Gümüşhanespor oldu. Hatayspor ise büyük yara aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here