Hatayspor Bir Marka Değerine Ulaştı!

0
47

Ligde gelinen noktadan duydukları memnuniyeti dile getiren Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, alınan 1 puandan bile üzüntü duyur noktaya geldiklerini belirtti.

Hatayspor Taraftar Derneğince yapılan açıklamada, eskiden deplasmandan alınan bir puana sevinilirken şimdi ise üzüntü duyulmasının Hatayspor’un farklı bir marka değerine ulaştığının bir göstergesi olduğuna işaret edildi. Açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi;

“Dernek olarak sadece iyi günde değil, zor ve kötü günlerde de takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz taraf değil taraftarız. Hiç kimse derneğimizi ve taraftarlarımızı yönlendiremez ve etkileyemez. Sporda tek sevdamız Hatayspor’dur. Hatayspor’a gösterdiğimiz sadakate ve desteğe katılmaya şehrin tüm dinamiklerini davet ediyoruz. Pazar günü Reyhanlı’da oynanacak Çankırıspor maçında Hatayspor’u her zaman olduğu gibi yine centilmence destekleyeceğiz. Tüm sporseverleri Çankırı maçına Bordo-Beyaz forma, kaşkol ve yağmurluk giyerek gelmelerini bekliyoruz. Biz Hatayspor’a inanıyor ve güveniyoruz. PTT 1. Lig Hatayspor’a uzak değil. Yeter ki Hatayspor’a hak ettiği destek verilsin!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here