Hatayspor, Ateş Hattına Düştü

0
62

hatayspor7Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, deplasmanda Bandırmaspor’a 2-0 yenilen Hatayspor, düşme hattına indi. Kümede kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı temsilcimizin işi daha da zorlaştı.

Bandırma 17 Eylül Stadyumunda oynanan maçta Hatayspor, ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-0’la boyun eğdi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında rakibinin gollerine engel olamayan Bordo-Beyazlılar bu yenilginin ardından ateş hattına düştü.

Her iki takımda maça savunma güvenliğini ön planda tutarak başladı. Gelişen cılız ataklardan sonuç çıkmayınca devre başladığı gibi golsüz sona erdi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci ayrısına ev sahibi takım daha iyi başladı. 62. dakikada gelişen Bandırmaspor atağında Oğuz Özden topu Hatayspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Skor üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi Bandırmaspor, seyircisinin de desteği ile Hatayspor kalesine daha fazla yüklenmeye başladı. 72. dakikada gelişen Bandırmaspor atağında Doğan Karakuş topu Hatayspor filelerine göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0. İki farklı üstünlüğü ele geçiren Bandırmaspor, kalan dakikalarda kalesini gole kapatınca 90 dakika ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here