Hatayspor 1 Puanla Yetindi

0
74

hatayspor9Stat: Hatay Atatürk

Hakemler: Ali Şükrü Beldüz***, Suat Fidan***, Kerem Yükünç***

Hatayspor: Ömer Kısa***, Erhan**, Mehmet** (Enis dk. 59**), Gürhan**, Güney***, Gökhan* (Ömer Bozan dk. 45***), Barış***, Emre Özkurt**, Murat Türkan**, Halil**, Volkan** (Taylan dk. 68*)

Aydınspor 1923: Ahmet Altın**, Uğur**, Bayram***, Ahmet Kesim**, Emre İşçiler**, Seçkin* (Sefa dk. 53**), Umut**, Murat Uluç**, Savaş** (Aykut dk. 59**), Caner*, (Samet dk. 87*), Erdi**

Kırmızı Kart: 74. dak Taylan (Hatayspor)

Sarı Kartlar: Erhan, Gürhan, Güney, Halil (Hatayspor) Seçkin, Bayram, Sefa (Aydınspor 1923)

Şampiyonluk hedefindeki Hatayspor, zorlu geçen 90 dakika sonunda Aydınspor ile golsüz berabere kaldı. Özellikle maçın son dakikalarında Aydınspor kalesinde baskı kuran Hatayspor golü bulamayınca bir puan ile yetinmek zorunda kaldı.

Açık ve güneşli bir havada ve 4 bini aşkın sporseverin izlediği maç genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti.  Oyuna tutuk başlayan Hatayspor, istediği oyunu ve gol pozisyonlarını ilk yarıda elde edemezken konuk Aydınspor’da 36. dakikada Murat Uluç mutlak gol pozisyonu kaçırdı. Devre golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya Gökhan Ünver’in yerine Ömer Bozan’la başlayan Hatayspor oyuna ağırlığını koydu. Bu arada 56. dakikada gelişen Aydınspor kontratağında Murat Uluç savunmanın arkasına sarktı gollük vuruşunu kaleci Ömer Kısa önledi. 70. dakikada Ömer Bozan’ın sağ çaprazdan köşeye giden şutunu kaleci Ahmet tuttu. 85. dakikada Gürhan’ın ceza alanı içinde gollük vuruşu yan direkten döndü. Bu dakikadan sonra Hatayspor’un baskısı gol getirmeyince maçta başladığı gibi golsüz sona erdi. Hatayspor’un en yakın rakibi Dardanel ile 1-1 berabere kalınca 8 puanlık fark aynı kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here