Hatay’ın Sevilen İş İnsanı Mehmet Savran Yaptığı İşlerle Bölgemizin Gururu Oluyor

0
284

Memleketi İskenderun’da doğup büyüyen ve üniversite eğitimi sonrası iş hayatına atılan kentimiz iş insanlarından Mehmet Savran, büyük projelerden yüzünün akıyla çıkarak bölgenin gururu oluyor.

Kurduğu şirketini daha büyük noktalara getiren ve şimdilerde Türkiye’nin değişik kentlerinde karayolları yapım işleri, Toplu Konut işleri ve bunların yanında “Millet parkı” yapım işlerini de sürdüren Savran, hale hazırda devam eden projelerin başarılı bir şekilde sürdüğünü ifade ederek; “Hem yanımızda yüzlerce insana istihdam sağlıyoruz, hem de yaptığımız işlerin kalite ve sağlamlığına hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Ayrıca yurt dışında inşaat sektöründe de önemli aşamalar kaydeden Savran ve firması burada da yapıp teslim ettikleri işler olduğunu, yaptıkları her işten büyük tecrübeler elde ettiklerini vurguladı.

Devlet işlerini yerine getirmenin büyük bir önem arz ettiğini de ifade eden Mehmet Savran; “Bizler öncelikle yaptığımız işi kendimiz beğenmeliyiz ki, yetkililer onay versin. Şuana kadar aldığımız birçok ihaleyi başarı ile tamamlayıp teslim ettik. Buda bizim gurur kaynağımız. İnanıyorum ki daha birçok projelerde imzamız olacak ve biz bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Her zaman için sorumluluklarımızı yerine getirme gayretindeyiz. Buradan sizin aracılığınızla doğup, büyüdüğüm İskenderun’a ve tüm bölge halkıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Azimle ve mücadeleyle işlerini koşturan, bölgemiz adına gurur kaynağı olan iş insanı Mehmet Savran ve tüm çalışma arkadaşlarına bizlerde başarılarının devamını diliyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here