Hatay’ın Melekleri Adana’da Botaş Cup Basketbol Turnuvasına Katılıyor

1
300

bayan basketbol2Sezona Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde hazırlanan takımımız, İstanbul’da yapacağı hazırlık maçlarının ardından Adana’da 11. Botaş Cup Basketbol turnuvasına katılacak. Turnuva 8-12 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleşecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, geleneksel hale gelen Botaş Cup Basketbol turnuvasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bu yıl 11’cisi düzenlenecek olan turnuvaya 8 takım katılıyor. Yeni sezon öncesi takımların eksikliklerini görebileceği ve kendilerini değerlendirebileceği turnuvaya Hatay Büyükşehir Belediyespor, Adana Askispor, Botaşspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Orman Gençlik Osmaniye Gençlik, Abdullah Gül Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi takımları katılacak.

10’cu Botaş Cup turnuvasında şampiyon olan Hatay’ın Melekleri, bu yılki turnuvanın ilk maçını 8 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te Abdullah Gül Üniversitesi ile yapacak. Maç programına göre temsilcimiz ikinci maçını Osmaniye Gençlik, üçüncü maçını Botaşspor ile yapacak. 12 Ekim’de ise final maçları oynanacak.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here