Hatay’ın Melekleri 2. Yenilgisini Aldı!

0
134

bayan basketbol20Kadın Basketbol Süper Ligi’nin 7. Hafta Maçları Tamamlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü ile oynadığı KBSL 7. hafta karşılaşmasında uzatma dakikalarında 104-99’luk skorla salondan mağlup ayrıldı. Maçın ilk çeyreği 15-16’lık skorla Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nün üstünlüğüyle sonuçlanırken, ikinci çeyreği Hatay Büyükşehir Belediye Spor 37-33 önde tamamladı. İkinci yarıya daha hızlı başlayan Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı dördüncü çeyreğe 53-53’lük skorla berabere girse de son ana kadar mücadeleye devam ederek maçın normal süresini 74-74 berabere tamamladı. Maçta oynanan 5 dakikalık ilk uzatma çeyreğinin sonunda 88-88’lik skorla beraberliğin bozulmadığı maçta, oynanan ikinci uzatma çeyreğinin sonunda meleklerimiz 104- 99’luk skorla maçtan mağlup ayrıldı.

bayan basketbol21

Yakın Doğu Üniversitesi’nde Tiffany Hayes 29 sayı, Kelsey Bone 23 sayı, 8 ribaund,6 asist, Ana Dabovic 18 sayı, 4 ribaund, 7 asist ile mücadele etti. Hatay Büyükşehir Belediye Spor’da ise Natalie Hurst’ün 33 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Oynanan maçın sonunda ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligin 7. haftasında ikinci yenilgisini alırken, Yakın Doğu Üniversitesi de dördüncü galibiyetini ulaşmış oldu. Alınan bu skorun ardından Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı ligde maç fazlası ile birinci sırada yer alıyor.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here